Friday 11 december 2009

Aniversarea zilei de nastere a IPS Teodosie – Arhiepiscop al Tomisului. Slujbe la praznicul Sfantului Ierarh Spiridon

in fiecare an, in ziua de 12 decembrie, Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Ierarh Spiridon. Cu acest prilej, inaltpreasfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia in seara zilei de 11 decembrie, incepand cu ora 17.00, slujba Vecerniei, la


…biserica ce poarta hramul Sfantul Ierarh Spiridon. Constructia lacasului de cult, situat in cartierul Inel II, a inceput in anul 2000, iar in prezent se afla in stadiul executiei finisarilor interioare si exterioare.

Sambata, 12 decembrie, incepand cu ora 9.00, un sobor de preoti si diaconi, impreuna cu Arhiepiscopul Tomisului, va savarsi Sfanta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopala a Tomisului. Dupa Sfanta Liturghie, preotii si diaconii vor oficia slujba de Te-Deum cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Ierarhului Tomisului.

Duminica, 13 decembrie, inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va fi prezent la ceremonia de acordare a rangului de Arhiepiscop onorific Preasfintitului Justinian Chira al Maramuresului si Satmarului. Evenimentul va avea loc in Catedrala episcopala „Sfanta Treime” din Baia Mare, in prezenta Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, dupa oficierea Sfintei Liturghii.

Biroul de Presa si Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.