(20-23 ian. 2011) Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului, in vizita la Moscova

Kirill si Hrisostom al Ciprului 2011 (20-23 ian. 2011) Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului, in vizita la Moscova

Raspunzand unei invitatii a Patriarhului Chiril al Moscovei si al intregii Rusii, Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului se afla intr-o vizita la Moscova, in perioada 20 – 23 ianuarie 2011.

©traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Bogdan Roman


Maine, 21 ianuarie, acesta va primi in Catedrala Hristos Mantuitorul, Premiul Fundatiei pentru Unitatea Sociala Internationala a Popoarelor Ortodoxe, "in semn de recunoastere a contributiei sale deosebite la adancirea unitatii popoarelor ortodoxe, precum si la consolidarea si diseminarea valorilor crestine in societate.

Kirill si Hrisostom al Ciprului 2011 Trebuie remarcat faptul ca acest premiu este rezervat sefilor de Stat si altor VIP-uri, ca recompensa pentru contributia lor la mentinerea pacii in lume, a unitatii, respectului si intelegerii reciproce intre popoare si oameni.

Sambata, 22 ianuarie 2011, Patriarhul Kirill si Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului vor oficia impreuna Sfanta Liturghie in Biserica Adormirii Maicii Domnului din Kremlin.
Tot in data de 22 ianuarie 2011, Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului va fi primit de presedintele Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, care va organiza un dineu in onoarea acestuia.

Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului va parasi Moscova, pentru a se intoarce in Cipru, duminica, 23 ianuarie 2011.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 51/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.