publicat în: Arhivă

Pelerinaj cu Icoana Maicii Domnului de la Trifesti

Icoana facatoare de minuni din parohia Trifesti, Protopopiatul Roman, se afla In aceste zile In municipiul Onesti, cu binecuvantarea PS Ioachim Bacauanul, Arhiereu-Vicar al Episcopiei Romanului.


Incepand cu data de 6 august 2009, icoana s-a aflat In mai multe biserici din Onesti. Ieri, icoana ajuns la Capela Spitalului Municipal din Onesti si la Biserica „Sf. Nicolae“, iar aseara s-a Intors la Catedrala „Pogorarea Duhului Sfant“. Credinciosii vor putea participa astazi la slujba Sfintei Liturghii si a Sfantului Maslu la Catedrala „Pogorarea Duhului Sfant“. Pe langa aceste slujbe, onestenii se vor putea ruga In cadrul Acatistului si Paraclisului Maicii Domnului pana pe 14 august. „Vineri, la ora 14:00, va avea loc Vecernia, cu scoaterea icoanei Adormirii Maicii Domnului, ce va fi urmata de Prohodul Maicii Domnului.

Icoana facatoare de minuni se va Intoarce la Trifesti, lasand binecuvantarile ei si Implinirea cererilor pe care credinciosii le depun la aceasta icoana“, a declarat pr. Constantin Alupei, protoiereu al Protopopiatului Onesti.