Despre starea de sanatate a Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu Anania

IPS Bartolomeu Anania Despre starea de sanatate a Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu
Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului ne informeaza ca Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu va fi externat In aceasta seara din clinica „Allgemeines Krankenhaus” din Viena, Intrucat, In urma rezultatelor medicale, specialistii au constatat ca nu este posibila o interventie pe cord.

Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Teo – CHristian


SocialTwist Tell-a-Friend

Mitropolitul, aflat Intr-o stare de sanatate stabila, va fi internat Intr-o sectie de terapie intensiva a unei clinici clujene. Prin revenirea la Cluj-Napoca, se respecta si dorinta Inaltpreasfintiei Sale de a se Intoarce acasa, ne informeaza Pr. Bogdan Ivanov, Biroul de presa al Arhiepiscopiei.

clinica Allgemeines Krankenhaus Viena

Va reamintim ca de vineri, 14 ianuarie 2011, Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Bartolomeu a fost internat la Clinica „AKH” din Viena, pentru un consult medical aprofundat, la recomandarea medicilor clujeni.

IPS Bartolomeu Anania a fost ales Arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului la 21 ianuarie 1993, urmand ca, In data de 2 martie 2006, sa fie ridicat la rangul de Mitropolit al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului.
Este cunoscut si ca scriitor, publicist si dramaturg, avand un aport semnificativ la ultima versiune a Bibliei In limba romana.
Pe 18 martie, IPS BArtolomeu Anania va implini varsta de 90 de ani.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 52/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.