VEDERI INDEPARTATE DIN TARA SFANTA – o noua aparitie, de o valoare extraordinara

Autori: Felicity Cobbing și David Jacobson (330 de pagini, 350 de ilustrații). Pret: 200$.

Țara Sfântă a constituit un magnet pentru vizitatori, de-a lungul secolelor, acestia dorind să reconstituie pașii profetilor biblici, ai regilor și sfinților, și să privească locatiile evenimentelor înregistrate în Scriptură.

Această carte oferă o selecție din peste 350 de fotografii, picturi vechi și desene cu Țara Sfântă, din arhivele Fondului de Explorare Palestina. Imaginile au fost realizate înainte ca interventiile moderne sa aiba impact asupra acestor peisaje, astfel incat ele reprezinta o resursa de nepretuit.

Imaginile sunt însoțite de 7 hărți și planuri, care arata locațiile respective și comentarii care descriu contextul biblic.

Cartea “VEDERI INDEPARTATE DIN TARA SFANTA” este împărțită în cinci capitole, cuprinzand o introducere, care include un rezumat al pelerinajelor în Țara Sfântă de-a lungul veacurilor, si o serie de “excursii” geografice prin Galileea, Samaria, și Iudeea și Filistia, culminând cu cele două sit-uri principale ca interes pentru călător: Betleemul și Ierusalimul.

Cartea poate fi cumparata, dand click aici, [https://www.equinoxpub.com/journals/index.php/books/user/purchaseBook/1784] iar AICI [https://www.equinoxpub.com/home/wp-content/uploads/2014/10/Sample-Pages-Distant-Views-pp-77-84.pdf” target=“_blank] va oferim posibilitatea sa va puteti face o idee, gratuit, despre continut.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.