publicat în: Arhivă

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului a fost transmisa live, in acest an, din Biserica Sfantul Ioan – Alexe, (vezi video si foto)

Sâmbătă, 15 august 2015, la Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, Agenția de Știri Lăcașuri Ortodoxe a transmis slujba Sfintei Liturghii pe Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor – www.sf-esc.ro – și în paginile Agenției.

Inregistrarea acestei transmisiuni poate fi vazuta pe aceasta pagina.

Sub protia Preasfinţitului Parinte Vincentiu, Episcop al Sloboziei si Calarasilor, au slujit părinţii consilieri Manuel Rusu, Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu și Nicușor Silviu Dascălu, preacucernicul părinte protopop Ramon Eugen Ilie şi un sobor de preoţi şi diaconi.

După Sfanta Liturghie, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, împreună cu soborul de preoţi şi diaconi, au mers în procesiune la Monumentul Eroilor Marinei Române, pe malul braţului Borcea al Dunarii, unde a fost savarsita Slujba Parastasului, pentru toţi marinarii căzuţi la datorie.

Biroul de presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor a publicat, de asemenea, mai multe fotografii de la acest eveniment, pe care le puteti admira dand click AICI! [https:// Alături de mulţime de credincioşi au participat la slujbă şi autorităţi locale și centrale.]