Thursday 20 august 2015

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului a fost transmisa live, in acest an, din Biserica Sfantul Ioan – Alexe, (vezi video si foto)

Sâmbătă, 15 august 2015, la Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, Agenția de Știri Lăcașuri Ortodoxe a transmis slujba Sfintei Liturghii pe Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor – www.sf-esc.ro – și în paginile Agenției.

Inregistrarea acestei transmisiuni poate fi vazuta pe aceasta pagina.

Sub protia Preasfinţitului Parinte Vincentiu, Episcop al Sloboziei si Calarasilor, au slujit părinţii consilieri Manuel Rusu, Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu și Nicușor Silviu Dascălu, preacucernicul părinte protopop Ramon Eugen Ilie şi un sobor de preoţi şi diaconi.

După Sfanta Liturghie, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, împreună cu soborul de preoţi şi diaconi, au mers în procesiune la Monumentul Eroilor Marinei Române, pe malul braţului Borcea al Dunarii, unde a fost savarsita Slujba Parastasului, pentru toţi marinarii căzuţi la datorie.

Biroul de presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor a publicat, de asemenea, mai multe fotografii de la acest eveniment, pe care le puteti admira dand click AICI! [https:// Alături de mulţime de credincioşi au participat la slujbă şi autorităţi locale și centrale.]

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.