Fotografii de la tarnosirea Bisericii ridicate pe locul masacrului din Prebilovci

Sfinții Noi-Mucenici din Prebilovci, care pentru numele lui Dumnezeu au fost aruncati în gropi comune (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), si-au găsit pana la urma locul lor pentru odihna de veci, după peste 70 de ani de așteptare, ne informeaza surse din Patriarhia Ortodoxa Sarba.

Am revenit astazi cu fotografii, realizate sambăta trecuta, atunci cand a fost tarnosita Biserica Învierii lui Hristos, din satul Prebilovci, in Hertegovina – dupa cum anuntasem in editiile noastre anterioare de stiri, cand am atras atentia, in mod special, asupra mesajului cutremurator al Episcopului ortodox Grigorie de Zahumlje și Herțegovina (click aici). [https://lacasuriortodoxe.ro/arhitectura-imobiliare/20131-mesaj-cutremurator-invitatie-la-tarnosirea-bisericii-martirilor-din-prebilovci.html]

Sanctitatea Sa Patriarhul Irinej al Serbiei a oficiat Sfânta Liturghie, alaturi de alti 16 Episcopi, de un număr mare de preoți și în prezența unui număr foarte mare de credincioși (vezi foto).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.