Sfanta Liturghie in direct: acum, incepand cu ora 8:00, transmitem live on-line din Bucuresti

Astazi, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica a 7-a dupa Rusalii – numita si Duminica Sfintilor Parinti de la Sinodul IV Ecumenic – din Biserica Podeanu, Bucuresti.

Astazi, este si ziua in care sunt cinstiti in mod deosebit: Sfanta Cuvioasa Macrina, sora Sfantului Vasile cel Mare, Sfantul Cuvios Die si Aflarea moastelor Sfantului Serfaim de Sarov.

Tot astazi se va citi fragmentul din Sfanta Evanghelie care face referire la “Vindecarea a doi orbi si a unui mut din Capernaum”.

De asemenea, maine, va reamintim ca este Sarbatoarea Sfantului slavitului Proroc Ilie Tesviteanul.

Transmisiunea video in direct FullHD va putea fi urmarita in playerul aflat pe toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

De asemenea, in reteaua de cablu din tara, aceeasi slujba este preluata si poate fi urmarita in direct si pe canalul de televiziune al Trustului Eveniment (Canalul Eveniment TV), cu care Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a semnat un parteneriat in acest sens, in urma cu mai multe luni.

La Biserica Podeanu, aflata in sectorul 1, in partea de nord a Capitalei (Piata Chibrit), se gasesc moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul, ginerele de la Nunta din Cana Galileii, minunat ajutator al credinciosilor care doresc sa se casatoreasca si sa-si intemeieze astfel familie binecuvantata de Dumnezeu, si al celor care se roaga pentru nastere de prunci; o particica din lemnul Sfintei Cruci, pe care a fost rastignit Mantuitorul Hristos, si moastele Sfantului Iosif cel Nou de la Partos.

Parohul Bisericii Podeanu este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate in realizarea de site-uri web la comanda [https://www.netcreator.ro] si servicii de gazduire web [https://netcreator.us] – NETCreator – si in transmisiuni in direct [https://livecamera.ro] – LiveCamera media PRODUCTION – pe care le detine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.