Turistii crestini isi vor putea face auzita vocea in Tara Sfanta

În cadrul unei inițiative care ii vizează pe turistii creștini in Israel, Centrul pentru Cooperare si Ințelegere Iudeo-Creștină (CJCUC) și Vocea Israelului – un program de radiodifuziune la nivel mondial – au lansat programul “Israel Encounter”.

“Singura data in care creștinii interacționeaza cu israelienii, este atunci când acestia comanda falafel sau shawarma, iar asta este o stituatie tristă”, a remarcat David Nekrutman, Director Executiv al CJCUC. “O excursie în Israel ar trebui să consolideze credința cuiva”, a adaugat Nekrutman.

De acum, liderii crestini si preotii isi vor putea face auzita vocea la radio, in Israel (Vocea Israelului), si vor putea povesti despre relatia lor cu evreii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.