Directorul OCN devine presedinte al Colegiului Elen si al Scolii de Teologie Sfanta Cruce din SUA

În urma unui proces riguros de alegere, care a început în octombrie 2014, Consiliul de Administratie al Colegiului Elen si al Scolii de Teologie Sfanta Cruce din SUA (HCHC) Brookline, MA, a votat, in aceste zile, în unanimitate, pentru alegerea Pr. Christopher T. Metropulos, pentru functia de președinte al instituției, urmand actualului președinte, Pr. Nicholas C. Triantafilou, care, după cincisprezece ani de activitate, se va pensiona la sfârșitul lunii iunie 2015.

Pr. Metropulos a slujit in Biserica ortodoxa Sfantul Dimitrie din Fort Lauderdale, Florida, incepand din 1989.

Acesta este, insa, binecunoscut publicului prin faptul ca a infiintat și a regizat cu succes reteaua ortodoxa OCN (un post de radio și o prezenta notabila pe Internet), in prezent fiind directorul executiv al retelei.

Metropulos este, de asemenea, reprezentant arhiepiscopal in misiunile ONU și SUA.

Pe langa faptul ca este Protopop al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Americii, mai este, de asemenea, Protopop a Tronului Ecumenic.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.