Icoana Maicii Domnului “a Semnului” din Kursk va ajunge in Germania

Icoana Maicii Domnului “a Semnului” din Kursk ajunge in Germania

In zilele de 2-3 mai, o serie de slujbe deosebite au fost oficiate in Catedrala Maicii Domnului “A Semnului”, din New York, în prezența Icoanei facatoare de minuni a Maicii lui Dumnezeu din Kursk “A Semnului” (Hodigitria), protectoarea diasporei ruse (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

In zilele urmatoare, Icoana Maicii Domnului “A Semnului” din Kursk, va ajunge in… Episcopia Ortodoxa a Germaniei.

Ieri, IPS Arhiepiscop Mark al Berlinului si Germaniei a sosit deja în Statele Unite, pentru a participa la o reuniune a Sinodului Episcopilor Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Granitelor Tarii, care a început astazi.

După această întâlnire a Sinodului, joi, 7 mai, IPS Mark va porni spre Germania, cu Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Icoana va fi purtata, pe rand, in fiecare dintre parohiile și mănăstirile din Episcopia Germaniei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.