Sfanta Liturghie LIVE (ora 6:30 AM) – Sfintii Maria Egipteanca, Macarie Marturisitorul si Gherontie

In aceasta dimineata, incepand cu ora 6:30, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii a Darurilor mai Inainte Sfintite.

Transmisiunea live este efectuata din Biserica Podeanu – Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei.

Astazi, calendarul ortodox ii aminteste pe: Sfanta Cuvioasa Maria Egipteanca, Sfantul Cuvios Macarie Marturisitorul si Sfantul Mucenic Gherontie. Ne aflam in Sfantul si Marele Post al Pastelui.

Transmisiunea in direct poate fi urmarita atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.