Sfanta Cruce | Transmisiune in direct, astazi, incepand cu ora 8: Utrenia si Sfanta Liturghie

In aceasta dimineata, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmisite in direct Slujba Sfintei Liturghii.

Transmisiunea live este efectuata din Biserica Podeanu, din Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei.

Astazi este Duminica Sfintei Cruci – a 3-a duminica a Marelui Post al Pastelui, iar calendarul ortodox ii pomeneste pe Sfintii Mucenici: Agapie, Plisie si Timolau. Ne aflam in Postul Mare si Sfant al Pastelui.

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si in cele ale Retelei Web ale Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.