STIRI | O icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, purtata in procesiune in toate garile

Toate garile de tren din Moscova s-au bucurat de oficerea unei slujbe de mijlocire, savarsita înaintea unei Icoane facatoare de minuni a Maicii Domnului.

Procesiunea cu icoana făcătoare de minuni, izvoratoare de mir, a Maicii Domnului, din care izvoraste o substanta uleioasa parfumata, a avut loc ieri, 18 februarie 2015, în toate stațiile de cale ferată din Moscova.

In fiecare din cele 9 stații aflate in Capitala, s-a oficiat o slujba a Acatistului in fata icoanei, pentru menținerea păcii. Icoana este numita “Mangaietoarea Inimii Indurerate”.

Garile nu au devenit repere intamplatoare pentru aceasta misiune. Recent, stațiile din Leningrad, Paveletsky si Kursk au fost evacuate, in urma unor alerte teroriste, care s-au dovedit nefondate.

Icoana izvoraste extrem de puernic mir parfumat, asa incat, in timp, rama de lemn a icoanei, care cântărea inițial doar cateva kilograme, a ajuns acum la o greutate de 20 de kg.

Aceasta icoana a călătorit mult în Rusia și în lume. Ea se va afla, din 6 martie si până la Paști, în Statele Unite ale Americii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.