publicat în: Arhivă

Un nou film inscris – FAO 2014: Sfanta Euharistie in viata familiei crestine

Un nou film a fost înscris în Festivalul „Filmul Anului Ortodox – FAO 2014”. Filmul reprezinta o inregistrare a Conferintei “Sfanta Euharistie în viata familiei crestine”.

Conferinta este sustinuta de Pr. Goga Daniel si Pr. Prof. Marian Vild (Facultatea de Teologie Ortodoxa “Iustinian Patriarhul” din Bucuresti) la Biserica Sf. Cuv. Antonie cel Mare – Titan, Bucuresti. Realizatorul filmului este Stelian Gombos, organizatorul conferintei.

Filmul a intrat în competiție începând cu data de 13 octombrie 2014, fiind încadrat la tema: “Conferinte”. Filmele inscrise la aceasta categorie, conform regulamentului, nu vor fi apreciate atat de mult dupa calitatea tehnica a inregistrarilor, cat dupa valoarea continutului si a mesajului pe care il transmit. Vizionarea filmului durează aproape 2 ore.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/conferinta/228-sfanta-euharistie-in-viata-familiei-crestine.html [https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/conferinta/228-sfanta-euharistie-in-viata-familiei-crestine.html] . Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: https://fao2014.livecamera.ro/top [https://fao2014.livecamera.ro/top] .

Vă reamitim că, până în data de 30 noiembrie 2014, puteți înscrie în concurs filme pe care le-ați realizat, dacă acestea respectă una sau mai multe dintre temele festivalului. Echipele tehnice puse la dispoziție de organizatori și de Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION vă stau la dispoziție cu sfaturi și soluții tehnice sau cu alte argumente în acest sens.

Coordonatorii si organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2014 sunt: Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox [https://fao2014.livecamera.ro]