STIRI | Corul de copii Theotokos din Alba-Iulia va concerta in Tokyo, Japonia (video)

Corul de copii Theotokos din Alba-Iulia se va afla, în perioada 29.11.2014 – 8.12.2014, in Tokyo, Japonia.

Acestia vor sustine o serie de concerte de colinde, cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului – 2014.

In data de 30 noiembrie 2014, la sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei si a Zilei Nationale, corul Theotokos va da raspunsurile la Sfanta Liturghie si la Slujba de Te-Deum, oficiate in cadrul Ambasadei Romaniei in Japonia.

Ulterior, copiii vor sustine un mic recital de cantece patriotice si colinde, incepand cu ora 10 AM.

In ziua de 3 decembrie, la Biserica Catolica “St. Anslem” din Meguro, incepand cu orele 18.30, corul de copii “Theotokos” va sustine un concert extraordinar de colinde, cu acompaniament instrumental. Intrarea se va face pe baza de bilete, iar suma stransa in urma vanzarii biletelor va fi donata, prin initiativa Parintelui catolic Leo Schumacher, Parohiei ortodoxe romanesti Sfantul Gheorghe, în vederea construirii bisericii parohiale.

In data de 7 decembrie, Corul “Theotokos” va participa la Sfanta Liturghie in capela “St. Columban” din Yoga, unde va sustine si un scurt program de colinde.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.