Icoana Maicii Domnului a Semnului, primita in Catedrala din Los Angeles

In ziua de luni, 18 august 2014, în ajunul Schimbării la Față a Domnului, IPS Arhiepiscop Kyrill de San Francisco și America de Vest, secretar al Sinodului Episcopilor Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Rusiei, a oficiat privegherea de toată noaptea in Catedrala Schimbarea la Fata din Los Angeles.

Înaltpreasfinția Sa s-a alăturat Preasfințitului Episcop Nicolae de Manhattan, vice-secretar al Sinodului Episcopilor; Preasfințitului Părinte Episcop Ioan de Naro-Fominsk, administrator al parohiilor Patriarhiei, din SUA, si altor clerici.

În timpul cântării Doxologiei Mari, Icoana Maicii Domnului “A Semnului” din Kursk (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe) a fost adusa in catedrala, aceasta vizitand parohiile din episcopia de vest americana, la celebrarea a 20 de ani de la canonizarea Sfântului Ioan (Maximovici) de Shanghai și San Francisco, în acest din urmă oraș.

Peste 300 de oameni au fost prezenți la aveniment, veniti din oraș.

În ziua următoare, Episcopul Nicolae a dus Icoana Maicii Domnului, înapoi, in New York.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.