Wednesday 9 july 2014

STIRI din Muzica: The Saturday’s face reclama insulei Rhodos. Videoclip in portul Sfantul Pavel (video)

Noul videoclip al formatiei feminine muzicale “The Saturday’s”, reprezinta o reclama incredibila pentru insula grecească Rhodos și regiunea Lindos, informeaza LO+Radio [https://loplusradio.com] (vezi galeria media a articolului de fata: www.lacasuriortodoxe.ro).

Cu câteva zile în urmă, trupa a vizitat isula de smarald a Greciei, unde a tras ultimul sau videoclip, în portul pitoresc Sfantul Pavel (Agios Pavlos) și pe alte străzi principale din Lindos.

Impresionant, conform Greek Reporter, este faptul că video-ul oficial si muzica pentru piesa “Ce mai aștepți” (What Are You Waiting For), a fost postat pe YouTube in ziua de 29 iunie și, în doar 9 zile, a depasit 364.000 de vizionari.

Tinerii localnici, care au participat la film ca figuranti, au spus că au trait o experiență unică.

Videoclipul le prezinta pe fete, intrand in atmosfera de vacanta cu prietenii lor, trecand de la piscina la o barcă, pe a carei punte superioara danseaza, în timpul unei croaziere în jurul frumoasei insule grecesti.

In decembrie 2011, piesa acestora, “What About Us”, a ajuns numărul unu în topurile britanice, vânzările ridicandu-se la 114.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, mai informeaza LO+Radio [https://loplusradio.com] . Asculti LO+Radio, dand click aici. [https://www.loplusradio.com]

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile