Tineti-i ocupati!

O istorioara cu talc pentru noi toti

Satana si-a chemat demonii intr-o conventie mondiala.

In deschiderea discursului, el a spus:

“Noi nu putem sa ii oprim pe crestini sa mearga la Biserica”.

“Noi nu putem sa ii oprim sa citeasca Biblia si sa stie adevarul”.

“Noi nu putem sa ii impiedicam sa aiba relatie personala cu Salvatorul lor”.

Unul din avantajele lor, stiti ca este acesta: cand ei sunt in relatie personala cu Hristos, in rugaciune, puterea noastra asupra lor este franta…

Asa ca, va trebui sa-i lasati sa mearga la Biserici, DAR, va trebui sa le ocupati tot timpul cu alte probleme, incat sa nu mai poata avea timp si de implinirea acestei relatii pe care au inceput-o cu Hristos…

«Aceasta este ceea ce vreau sa faceti» a spus Satana:

Deci: distrageti-i de la contactul lor zilnic cu Hristos, reamintiti-va, aceasta va frange puterea noastra asupra lor, luati-le acest castig!

– « Cum vom face asta? » au spus in cor toti demonii.

– « Tineti-i ocupati cu lucruri neesentiale din viata, inventati nenumarate scheme si planuri cu care sa le tineti tot timpul mintea ocupata » a raspuns Satana.

« Ispititi-i sa cheltuiasca, sa cheltuiasca, sa cheltuiasca, si sa se imprumute, sa se imprumute, sa se imprumute (stiti ca asta ii face robii acelora carora le datoreaza, si implicit si noua)».

« Convingeti-le sotiile sa mearga si sa lucreze ore multe pe zi, sotii la fel 6-7 zile pe saptamana, 10-12 ore pe zi, asa incat viata lor sa devina goala si searbada »

« Tineti-i ocupati, ca sa nu petreaca timp cu copiii lor (avem noi grija de educatia lor )».

«Astfel familia lor se va diviza sub presiuna serviciilor si a slujbelor».

« Tineti mintea lor supra–stimulata, astfel incat ei sa nu mai poata auzi sau recunoaste soapta blanda a Duhului Sfant».

« Momiti-i sa poarte casti, sa asculte tot timpul radio, mp3, ori de cate ori conduc sau merg cu treburi. Tineti tot timpul pornite: TV, VCR, CD, PC-urile in casele lor, astfel ei sa fie distrasi in multe feluri, si sa fie expusi tot timpul factorilor externi, ei nu trebuie sa se intoarca in ei insisi! Prin restaurante, pe strazi, autobuze etc., sa cante mereu muzica».

« Toate acestea le va bloca mintea, fortandu-i sa traiasca din instinct, si le va distruge uniunea cu Hristos».

« Umpleti-le mintea cu stiri, 24 de ore pe zi».

« Umpleti inbox-urile lor de E-mail cu: Junk mail, cataloage cu produse promotionale, oferte, programe free, servicii si sperante false… »

« Incantatii cu frumoasele balerine si prezentatoare de la TV, astfel incat sotii sa creada ca este important sa fii frumoasa, si asa sa devina nesatisfacuti de sotiile lor».

« Tineti-le sotiile prea obosite ca sa le mai ofere dragoste sotilor lor».

« Dati-le si dureri de cap de asemenea, migrene».

« Daca ele nu ii vor lasa pe sotii lor sa le iubeasca, ei vor incepe sa se uite in alte parti pentru satisfacerea propriilor nevoi».

« Asta va diviza familia rapid».

« Tineti-i ocupati, ocupati, ocupati»!

« Si cand ajung in Biserica, pentru inchinarea spirituala, implicati-i in vorbiri de rau si judecati care sa le dea probleme de constiinta».

« Inundati-le viata cu atatea intentii bune si cauze bune pe care sa le apere, incat sa nu mai vina la Iisus sa ceara adevarata putere».

« Curand ei vor lucra din greu, bazandu-se pe propriile lor puteri, sacrificand sanatatea si familia lor, pentru ‘cauze bune…’ »

« Asta o sa functioneze! »

Au strigat in cor demonii: Acesta este planul! La treaba!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.