Ziua Sugarului, ediţia a VII-a – bilanţ 2012

Ziua Sugarului 2012 - bebelusi si parinti pe mocheta cu ursuleti Ca de obicei, prima duminică a lunii iulie este dedicată copilaşilor cu vârste cuprinse între o zi şi doi ani, când Muzeul ASTRA îi sărbătoreşte.

Aşadar, în întâi iulie 2012, Etno Tehno Parc-ul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a fost locul de joacă, de concursuri, de împărţit premii pentru câştigătorii concursurilor: Cross-urile Bebe şi Bobocel, Mămica ŞtieTot şi Tăticul Priceput, Miss şi Mister Bebe şi Bobocel in cadrul Zilei sugarului, ediţia a VII-a.

Ziua Sugarului 2012

Suntem bucuroşi să anunţăm prezenţa a peste 500 de participanţi la această manifestare a fragedei copilarii, din totalul de 5110 vizitatori ai Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA în ziua de întâi iulie. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a fost partener media oficial al evenimentului.

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, Eliza Penciu

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.