Pridvor valcean. Zilele Culturii Populare Valcene la Sibiu (30 iun – 1 iul)

Muzeul ASTRA va ofera, si in acest sfarsit de saptamana, posibilitatea petrecerii timpului in mod traditional prin evenimentul "Pridvor valcean. Zilele Culturii Populare Valcene la Sibiu" – 30 iunie – 1 iulie.

AFIS Pridvor valcean SIBIU 2012 LO

Manifestarea din Muzeul in aer liber, al carei program este atasat, contine un Targ al Mesterilor Populari Valceni, sambata si duminica, intre orele 11.00 – 19.00, continuat duminica, intai iulie, de la ora 9.30, cu oficierea Sfintei Liturghii la Biserica din Bezded, de catre preotul paroh Rares Sbera, impreuna cu un sobor de preoti si frati monahi de la Sfanta Manastire Cozia.

Catalog Sibiu fata LO

Ziua se va incheia cu un spectacol folcloric sustinut de ansambluri de cantece si dansuri ale asezamintelor culturale valcene. Evenimentul este realizat in parteneriat media Lacasuri Ortodoxe.

Catalog Sibiu verso + program LO

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.