Marea Britanie stabileşte „principii inter religioase” in domeniul ajutorului international

Rowan Williams in sedinta guvernului britanic

Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, a participat, in data de 26 iunie 2012, la lansarea unei iniţiative a guvernului britanic, numita "Principiile de Parteneriat intre Credinte", care va ghida Departamentul de Dezvoltare pentru Relaţii Internaţionale privind Organizaţiile Religioase.

Departamentul a afirmat ca va lucra impreuna cu grupurile religioase la identificarea a 3 tari prioritare, pentru studierea colaborativă şi pentru acţiune,. In plus, acesta va incerca sa faciliteze organizarea unui forum inter-religios şi va informa grupurile religioase vizavi de posibilităţile de finanţare, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.