Moscheile din SUA se luptă sa gaseasca imami de origine americana

Moschee in Michigan Conform informatiilor primite de la corespondeti Lacasuri Ortodoxe aflati in Sharon, Massachusetts, Centrul Islamic din New England (ICNE) a fost întotdeauna condus de imami născuti în afara Americii.
Moscheea ar dori insa să schimbe asta, dar totul s-a dovedit a fi mai greu decât liderii acesteia au crezut, intrucat ei au observat ca imamii de origine americana sunt aproape imposibil de găsit.

Anunţurile moscheilor care isi doresc imami vorbitori de limba engleză sunt pretutindeni, in revistele si ziarele musulmane americane.

Federatia Imamilor din America de Nord, un grup infiintat in anul 2002, primeste mai mult de 100 de cereri de ajutor pe an, de la moschei care isi doresc astfel de lideri religioşi, mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.