General turc de armata, suspectat pentru uciderea unor crestini

Generalul Hursit Tolon - ucidere crestini Un general turc in rezerva a fost arestat în cazul uciderii a trei creştini, ca parte a unui presupus complot de destabilizare a ţarii, potrivit unui raport din 24 iunie 2012.

Generalul Hursit Tolon a fost arestat sub suspiciunea de a fi membru al unui grup clandestin în cadrul forţelor armate, suspectat de complot pentru subminarea guvernului, prin "crearea de haos şi disconfort", conform unor remarci ale cotidianelor locale.

Ziarele mai spun ca Tolon a fost unul dintre cei 19 acuzati pentru in implicare în uciderea a trei protestanti, in aprilie 2007, la o editură creştină din Malatya, localitate aflata în sud-estul Anatoliei. Persoanele au fost arestate in urma descoperirii planurilor lor, legate de infaptuirea acestor crime, intr-o baza navala din apropiere.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.