Numarul non credincioşilor din Australia este în creştere

raport recensamant credinciosi non-credinciosi Australia 2012 Ultimul recensământ australian arată că numărul persoanelor non-credincioase este în creştere, dar Creştinismul continua sa fie încă identificat ca fiind o credinta dominanta.

Proporţia persoanelor care au raportat ca nu prezinta nicio atractie fata de vreunul dintre cultele religioase a crescut la 22,3%, in 2011, de la 18.7%, la ultimul recensământ din 2006, potrivit raportului publicat in ziua de 21 iunie 2012, de către Biroul Australian de Statistică.

Creştinismul rămâne insa credinţa dominantă, cu 61.1% persoane identificate ca creştini, in scadere de la 63,9%, dar doar 7% dintre intervievati sustin că participă în mod regulat la slujbele vreunei Biserici Creştine, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.