publicat în: Arhivă

Pseudo-religia Seculara pre-antihristica, dezvaluita de un filosof francez francmason

Vincent Peillon despre religia laica pre-antihristica LONews Francmasonul francez Vincent Peillon a “dezvăluit” într-o emisiune televizată, ieri seara, 19 ianuarie 2012, că, în urma unor studii serioase istorice pe care acesta le-a efectuat în ultima perioadă, a “descoperit că Secularismul a fost implementat si dezvoltat, în mod intenţionat, ca religie, chiar din cuvintele creatorilor acestuia”, informeaza Serviciul de presa LONews, conform unor informatii primite de la membri-corespondenti aflati in Paris.

Vincent Peillon, născut în în Suresnes (Hauts-de-Seine), în anul 1960, este profesor de filozofie şi deputat francez, membru de frunte al Partidului Socialist din această ţară.

Comentariile pe marginea interviului video nu au întârziat să apară în rândul telespectatorilor, emisiunea fiind întreruptă, pe lângă cuvintele se apreciere, de unele avertismente la adresa marturisirilor acestuia.

“Ca francmason, probabil că ştie ce vorbeşte. Personal, susţineam această idee, la rândul meu, de ani de zile, dar mă temeam să nu fiu considerat nebun, deci este plăcut să vezi pe altcineva cum o spune, cu mai multă pricepere şi mai multe date”, a mărturisit un editor senior al unei publicaţii de top franceze.

“Francmasonii sunt iluzioniştii perfecţi, asemenea magilor lui Faraon, cum se şi pretind implicit (prin trimiteri simbolice către Egiptul antic). Să promovezi o religie ocultă, ca soluţie la înlăturarea alteia, denumită în acest caz “anti-religie”, în ochii maselor profane, înseamnă să faci practic pase hipnotice, un joc de dedublare”, a afirmat un comentator laic, conform corespondentului Lacasuri Ortodoxe.

Dincolo de toate acestea, Vincent Peillon, în interviu, a facut mai multe dezvaluiri, in mod evident dand nastere unor noi dezbateri in perioada imediat urmatoare, intrucat au existat si aluzii la, asa-numita, cea de-a III-a Republica: “Într-adevăr, fără să fiu obsedat de ideile proprii, studiind istoria, am observat că Secularismul a avut `templele` sale, `preoţii` săi şi dogmele proprii, `laicizaţii’ asemănându-se, ca două picături de apă, credincioşilor", informeaza Serviciul de presa LONews, in exclusivitate, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.