Expozitie foto: Diversitate religioasa in Germania

Regina Maria Suchy - fotografia `La franciscani` expozitie 2012 Lăcașuri Ortodoxe Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Nuremberg, Germania, o expozitie de fotografie deosebită are loc în această lună, la o mânăstire din apropierea istoricului oraş german, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Expoziţia îi invită pe vizitatorii săi într-o călătorie prin cele mai “intime spaţii” în care numeroasele credinţe din această ţară sunt practicate.

Regina Maria Suchy, fotograful responsabil cu realizarea acestor imagini, a colaborat cu preotul franciscan Cornelius Bohl, care i-a furnizat o serie de texte explicative.

"Nevoia de a avea o practică religioasă ni s-a părut, în ciuda diferenţelor dintre religii, un subiect unificator al acestora", a declarat Suchy într-un interviu acordat în aceste zile presei locale, mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.