70 de ani de la Conferinta nazista din Wannsee, la Ierusalim

Casa Wannsee unde s-a descis Solutia finala a problemei evreiesti - Lăcașuri Ortodoxe In aceasta săptămână, in zilele de joi si vineri, 19-20 ianuarie 2012, Ambasada Internaţională Creştină din Ierusalim este gazda unei delegaţii de rang înalt, a liderilor germani şi austrieci creştini, reprezentând aproximativ 30 de confesiuni protestante şi ministeriate evanghelice, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Cu aceasta ocazie, vor avea loc mai multe evenimente, care urmăresc să marcheze aniversarea trecerii a 70 de ani de la Conferinţa Wannsee – o reuniune a oficialilor nazişti care au decis "Soluţia Finală a Problemei Evreieşti".

Cele două zile, în Ierusalim, vor fi încununate de oficierea unei ceremonii, la Yad Vashem Hall, de comemorare a victimelor evreieşti şi a supravieţuitorilor Holocaustului, urmată de adresări ale Ministrul israelian Yuli Edelstein şi de alţi demnitari, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.