Saptamana de rugaciune comuna anuleaza divergentele dintre Bisericile Filipineze

unitate in bisericile filipineze Lăcașuri Ortodoxe 2011 Conform informaţiilor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Baguio City, în mijlocul unei adevărate crize de guvernare care ameninţă să divizeze Filipine, mai multe Biserici susţin că marchează Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creştinilor prin îndepărtarea diferenţelor doctrinare, prin rugă şi eforturi pentru schimbare.

Săptămâna se desfăşoară pe perioada dintre 18 şi 25 ianuarie 2011. Un lucru mai puţin cunoscut publicului este acela că toate resursele financiare dedicate acestui eveniment, la nivel internaţional, provin – în comun – de la Consiliul Mondial al Bisericilor, cu sediul aflat la Geneva, şi de la Consiliul Pontifical al Bisericii Romano-Catolice, dedicat Promovării Unităţii Creştinilor, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.