Lansarea unui film japonez, despre suferintele unor profesori de muzica crestina

lupta-unor-profesori-japonezi-cu-sistemul-Adevar-pentru-Mine-Lăcașuri Ortodoxe Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Tokyo, un nou film japonez evidenţiază luptele pe care a trebuit să le ducă un profesor de muzică creştină şi doi foşti profesori, în apărarea convingerilor proprii, inclusiv dezacordul lor cu cântarea obligatorie a imnului naţional în şcoli, Serviciul Lăcașuri Ortodoxe.

Programat pentru a fi lansat în Tokyo, în ziua de 14 ianuarie 2012, şi în Osaka, în data de 28 ianuarie, acesta este disponibil deja în format DVD, în limba japoneza, sub titlul "Adevăr pentru mine”, si a fost proiectat, cu subtitrare în limba engleză, la Festivalul International de Film Documentar din Yamagata, în Japonia, în octombrie 2011, informeaza Serviciul Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.