In Israel, populatia crestina cunoaste cea mai scazuta rata a cresterii

crestinii din israel cunosc cea mai scazuta rata a cresterii Conform informaţiilor primite de la corespondenţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Ierusalim, creştinii cunosc cea mai scăzută rată a creşterii în rândul populaţiei israeliene, potrivit unui raport emis de Biroul Central Israelian de Statistică, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Raportul israelian a fost publicat în urmă cu câteva zile. Potrivit acestuia, rata de creştere de 0,9 % a numărului creştinilor este cu mult mai mică decât rata de 1,7% a evreilor şi cea de 2,7% a musulmanilor.

Rata de creştere a numărului creştinilor arabi este de 1%, în timp ce rata în rândul creştinilor non-arabi este de 0,7%.

Aproximativ 154.000 de creştini trăiesc în Israel, reprezentând 2% din întreaga populaţie, potrivit Biroului, mai informeaza in exclusivitate serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.