14 oct. termen limita: CONCURS PENTRU BURSELE FUNDATIEI MITROPOLITUL BARTOLOMEU

Fundatia Mitropolitul Bartolomeu Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” va acorda, prin concurs, pentru anul scolar si universitar 2011-201 un număr de 34 burse destinate elevilor de liceu, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, repartizate după cum urmează:

· 16 burse pentru elevii de liceu de 200 lei/lună

· 12 burse pentru studenti de 300 lei/lună

· 4 burse de cercetare pentru masteranzi de 400 lei/lună

· 2 burse de cercetare pentru doctoranzi de 500 lei/lună

Bursele pentru elevi, studenti si masteranzi, se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar pentru doctoranzi de 12 luni, începând cu 1 octombrie 2011.

Doctoranzii si masteranzii care vor aplica pentru una din cele sase burse scoase la concurs vor trebui să prezinte un proiect de cercetare, pe o temă dintr-unul din domeniile propuse: teologia si interpretarea stiintelor de astăzi, teologia si bioetica, teologia si artele.

Fundatia va încheia cu fiecare bursier un contract în care sunt prevăzute drepturile si obligatiile ce revin ambelor părti pe toată perioada derulării bursei.

Calendarul si etapele desfăsurării concursului:

Conditiile de participare, precum si actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director, AICI (pdf).

Bursele se adresează tinerilor merituosi, indiferent de confesiune sau etnie, care se remarcă prin rezultate deosebite la învătătură, dar cu posibilităti materiale reduse.

Fondul alocat pentru bursele anului scolar si universitar 2011-2012 este de 87.600 lei.

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” a luat fiintă în anul 2008 si a acordat până acum 111 burse, unor tineri din întreaga tară, în valoare totală de 275.700 lei, informeaza pentru serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, Pr. Bogdan Ivanov – Administrtor al Fundatiei si Ec. Sorin Câlea, contabil, printr-o scrisoare trimisa pe adresa redactiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.