(VIDEO) Bisericile din Kenya ofera ajutor victimelor accidentului cauzat de Compania Pipeline Kenya

accident incendiu Kenya 2011 Bisericile din Kenya ofera ajutor supravietuitorilor exploziei cauzate de scurgerea de combustibil din depozitul Companiei Pipeline Kenya.

Conform datelor oferite de membri-corespondenti aflati in Nairobi, Episcopii romano-catolici din Kenya deruleaza o campanie de ajutorare a supravieţuitorilor incendiului de proporţii, în urma căruia au murit 118 persoane, alte câteva sute fiind rănite.

În data de 12 septembrie 2011, scurgerile de combustibil din depozitul Company Pipeline Kenya, care s-a deversat într-un râu de lângă Sinai, o aşezare din Nairobi, s-au aprins şi au dezvoltat astfel un puternic incendiu în urma căruia au fost distruse familii, case şi mai multe intreprinderi, informează serviciul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.