In Australia, un politician catolic s-a declarat in favoarea casatoriei persoanelor de acelasi sex

GrahamPerrett    Mai multe date primite de la membri-corespondenti aflaţi în zona Brisbane, Australia, relatează faptul că, în cadrul unor dezbateri ce au loc în prezent in Australia, pe tema căsătoriei persoanelor gay, un membru catolic al Parlamentului a afirmat că propria sa credinţă îl informează, în gândirea sa, dar nu neapărat ia şi decizii în locul său.

   În cadrul aceloraşi discuţii, Graham Perrett s-a opus atât Bisericii din care face parte cât şi Partidului său (MP), afirmând că este de părere "că a venit timpul ca această naţiune să-şi protejeze oamenii, relaţiile monogame, indiferent de genul adulţilor care doresc să aibă o astfel de relaţie, recunoscută de către Stat", informeaza oficiul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.