publicat în: Arhivă

Predica Sf. Apostoli Barnaba si Pavel comemorata in ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, in Paphos (Stalpul Sf. Ap. Pavel)

sfintii apostoli barnaba si pavel in paphos 2011 vecernie Sfanta Mitropolie Ortodoxa din Paphos oficiaza in dimineata zilei de miercuri, 29 iunie 2011, slujba Vecerniei, incepand cu orele 7:30, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor primite de la corespondenti aflati in Cipru.

Evenimentul are o semnificatie aparte, intrucat se va desfasura la “Coloana (stalpul) Sfantului Apostol Pavel”, fiind comemorata – in ziua in care Ortodoxia ii serbeaza pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel – predicarea Apostolilor Barnaba si Pavel, din Paphos.

Conform corespondentilor nostri, vor avea loc festivitati de amploare, fiind prezente oficialitati si o serie de episcopi, alaturi de Episcopul de Paphos.

In aceeasi zi va avea loc si o procesiune cu Icoana Sfintilor Apostoli Barnaba si Pavel. Vor fi prezente importante forte de ordine, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.