(VIDEO LIVE aici!) 30 de membri ai opozitiei georgiene retinuti la Manastirea Kintvisi

oameni retinuti intr-o manastire georgiana30 de membri ai opozitiei georgiene retinuti la Manastirea Kintvisi

Cativa angajati ai unitatilor de operatiuni speciale ale Ministerului Georgian de Interne au retinut aproximativ 30 de persoane in Manastirea Kintvisi, unde acestea se ascunsesera dupa suprimarea unui protest al opozitiei in Tbilisi, joi, conform rapoartelor de a doua zi, vineri, 27 mai 2011, ale mass-mediei din Georgia, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Shota Utiasvili, a promis sa faca o declaratie cu privire la arestarea acestora.

Mai multe arme de foc au fost confiscate de la aceste persoane, declarase ulterior Utiasvili, pentru Maestro TV.

Staretul Manastirii a confirmat retinerea a circa 30 de barbati, adaugand ca acestia nu au opus nicio rezistenta.

Conform unei parti a presei internationale, Georgia s-ar afla in ajunul unei noi revolutii. Dupa mai multe tentative ale opozitiei de a-l detrona pe presedintele autoritar Mihail Saakasvili, care au fost nereusite, astazi o parte a opozitiei se pronunta pentru calea revolutionara de rasturnare a actualului regim.

Poti urmari imagini IN DIRECT, prin serviciile oferite de televiziunea MAESTRO, aici:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.