MOTORUL DE CAUTARE Toolbar Lacasuri Ortodoxe (permanent) LIDER MONDIAL / AUTOMAT adaptat la pozitia in care te afli pe Glob. Continuam drumul spre performanta…

Cautarea Lacasuri Ortodoxe - adaptata zonei in care te afli smallINOVAM PENTRU TINE!

De ce a decis Platforma Lacasuri Ortodoxe sa adauge in Toolbarul Lacasuri Ortodoxe, doua motoare de cautare?

Lucram in prezent cu cele mai bune companii de cautare existente in lume.

Incercam sa monitorizam in mod constant experienta in serviciile de cautare web, si sa o punem la dispozitia utilizatorilor-abonati din intreaga lume, prin Toolbarul Lacasuri Ortodoxe – cel mai convenabil abonament la informatia furnizata de noi.
intr-un efort continuu de optimizare, inginerii din echipa tehnica Lacasuri Ortodoxe au reusit sa puna la dispozitia utilizatorilor, noi performante in motorul de “Cautare”Toolbar Lacasuri Ortodoxe.


Cautarea Lacasuri Ortodoxe - adaptata zonei in care te afli Din data de 1 iunie 2011, administratia Lacasuri Ortodoxe a decis sa le ofere abonatilor care folosesc modulul de cautare existent in Toolbar, motoare de cautare adaptate in mod automat la… pozitia in care acestia se afla pe Glob (zona, tara – identificate automat de noi) si la liderul zonal in motoare de cautare.
Astfel, ca rezultat al acestui nou serviciu, utilizatorii care traiesc sau se afla ocazional in deplasare in SUA si Canada vor continua sa primeasca rezultatele motorului de cautare lider in zona, Bing, in timp ce cei aflati in afara SUA si Canada (permanent sau ocazional) vor primi rezultatele de cautare din partea motorului Google.

Un utilizator poate alege personal motorul de cautare?

Nu! Am descoperit ca firmele care realizeaza motoare de cautare, in functie de locatia utilizatorului, pun la dispozitie ceea ce au ele mai bun. Acesta este motivul pentru care Toolbarul Lacasuri Ortodoxe asigura in mod automat motorul Google pentru utilizatorii din afara SUA si Canada, si continua sa ofere motorul de cautare Bing (pus la dispozitie in ultimele luni, conform statisticilor mondiale in aprecierea liderilor in motoare de cautare) pentru utilizatorii din SUA si Canada.

Te misti pe Glob, iar noi noua ne revine sarcina ca motorul tau de cautare sa fie LIDER, permanent adaptat zonei in care te afli…

Inginerii Lacasuri Ortodoxe isi continua drumul lor spre performanta in dezvoltarea web!

Iar Dvs. nu va ramane decat sa va bucurati de toate acestea, in mod gratuit, si sa transmiteti eventualele intrebari pe adresa de e-mail: admin@lacasuriortodoxe.ro .

Spune la revedere imitatiilor fortate si obisnuieste-te sa accesezi calitatea asigurata de ingineri!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.