(VIDEO) Moscova nu recunoaste casatoria cuplurilor de acelasi sex. Un film despre casatoria cu… animalul de companie (LO)

Fa-o acum! Lacasuri Ortodoxe: din Moscova

Moscova nu recunoaste casatoria cuplurilor de acelasi sex

incercarile unor cupluri de acelasi sex de a se casatori, atat in Moscova cat si in alta parte a Rusiei, sunt sortite esecului, a asigurat Irina Muraviov, sefa Oficiului de Stare Civila din Moscova.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


"Traim intr-o societate civila, in care ne ghidam dupa legea federala, in mod clar, si dupa Constitutie: casatoria in Rusia se face intre un barbat si o femeie", a declarat Muraviov, la o conferinta de presa joi, 13 ianuarie 2011.

Exista cazuri izolate in care cupluri de acelasi sex vin la un birou de inregistrare, pentru a solicita recunoasterea casatoriei, dar asta nu inseamna decat pura auto-promovare. "Normal ca, de fiecare data, au venit cu presa in spate”, a spus ea.

"O astfel de casatorie [de acelasi sex] nu poate fi contractata in Rusia!", a asigurat iar Muraviov.

Moscovitii nu trebuie sa incerce sa copieze alte tari "unde oricine se poate casatori cu animalul de companie, cu bradul de Craciun sau cu alte obiecte insufletite sau neinsufletite", a mai spus ea.

Pentru nuntasi, sa stie(!), animalele de companie pot participa la ceremonie, in calitate de invitati: "pisici mici si caini cu papioane, cu coroane pe cap", a mai spus sefa Oficiului de Stare Civila al Moscovei.

Material video realizat de redactia noastra, folosind reclamele unei firme care oficiaza"casatorii" cu….

articol publicat in

paginile scrise

MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 50/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.