In aceasta seara, la Galati, incepand cu ora 16:30, va avea loc o procesiune cu moastele Sf Cuv Casian

Biserica Ortodoxa Romana Ii pomeneste duminica, 28 februarie 2010, pe Sfintii Cuviosi Ioan Casian Romanul si Gherman din Dobrogea.

Cu acest prilej, in aceasta seara, la Galati, Incepand cu ora 16:30, va avea loc o procesiune cu moastele Sfantului Cuvios Casian, de la Catedrala Arhiepiscopala si pana la Biserica „Sfintii Casian si Gherman“ de pe faleza Dunarii, informeaza TRINITAS TV.


In Paraclisul din demisolul Bisericii, Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Casian va oficia slujba Privegherii si va rosti un cuvant de Invatatura.

Moastele Sfantului Ioan Casian se afla la Catedrala Arhiepiscopala din Galati din anul 2002. Ele au fost daruite credinciosilor de la Dunarea de Jos de Eminenta Sa, Cardinalul Bernared Panafieu, Arhiepiscopul Marsiliei.
Sursa: Centrul de Presa al Patriarhiei Romane

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.