SUA recunosc gruparea Imarat Kavkaz ca organizatie terorista

Imarat KavkazSUA recunosc gruparea Imarat Kavkaz ca organizatie terorista

Secretarul de Stat al SUA a numit Sediul din Caucazul de Nord al gruparii Imarat Kavkaz ca fiind o organizatie terorista, a afirmat Departamentul de Stat al SUA intr-un comunicat, informeaza LONews – un seviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Secretarul de Stat a catalogat Sediul din Caucazul de Nord al gruparii Imarat Kavkaz (Caucazul Emirat) sub incidenta Ordinului Prezidential Executiv 13224, care ii vizeaza pe teroristi, pe cei care ii sprijina pe teroristi, organizatiile teroriste sau actele de terorism", se arata in declaratie.

Departamentul de Stat al SUA a autorizat, de asemenea, o recompensa de pana la 5 milioane $ pentru informatii care conduc spre locatia lui Doku Umarov, se mai arata in comunicat.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.