Liderul Organizatiei Internationale Musulmane le cere statelor-membre recunoasterea Palestinei dupa granitele dinainte de 1956

Ekmeleddin Ihsanoglu Liderul Organizatiei Internationale Musulmane le cere statelor-membre sa recunoasca Palestina cu granitele de pana in 1956

Secretarul general al Organizatiei de Cooperare Islamica, Ekmeleddin Ihsanoglu, le-a cerut statelor-membre sa recunoasca Palestina, cu frontierele teritoriale valabile inainte de 1956, informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

“Ii indemn pe toti cei 57 de membri ai Organizatiei Internationale Islamice sa recunoasca Palestina in interiorul frontierelor care au existat inainte de 1956”, a declarat el la o sesiune a Organizatiei, ieri in Astana (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), marti, 28 iunie 2011.

“Incercarile Israelului de a anexa sanctuare musulmane si proprietati palestiniene s-au intensificat in ultimele luni”, a spus el.

“Situatia din Palestina se afla in impas. Este de datoria Organizatiei Internationale de Cooperare Islamica sa sprijine aceasta decizie inaintea ONU, si sa fie oprit acest conflict, o oprire de mult asteptata”, a adaugat el, mai informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.