In 2012, la Betleem, se va deschide un Centru Cultural si de Afaceri Rus

In 2012, la Betleem, se va deschide un Centru Cultural si de Afaceri Rus

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova / Interfax
in 2012, la Betleem, va fi construit un Centru Cultural si de Afaceri Rus, cand Societatea Imperiala Ortodoxa Palestiniana va sarbatori 130 de ani, a afirmat seful Societatii si Cancelarul Camerei de Audit a Rusiei, Serghei Stepasin.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Andreea Zahariea


in aceste zile, o delegatie rusa, reprezentandu-i pe Presedintele Dmitri Medvedev si Patriarhul Kirill, a fost prezenta in Ierihon la festivitatile orasului, care au marcat cea de-a 10.000-a aniversare, a declarat Camera de Audit pentru un corespondent Interfax.

Vorbind in cadrul ceremoniei la care au participat lideri ai Administratiei Nationale Palestiniene si reprezentanti ai tarilor straine, Stepasin i-afelicitat pe palestinieni, afirmand ca jubileul ar fi trebuit sa fie considerat un triumf al civilizatiei intregii lumi.

"Obligatia oamenilor din intreaga lume este sa pastreze istoria sfanta, mostenirea spirituala colosala din Tara Sfanta", a spus Stepasin.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 39/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.