EPISCOPUL PETRU de HANCU (Republica Moldova) A PRIMIT ORDINUL MAICII DOMNULUI DE LA POCEAEV

in ziua de 23 octombrie 2009 Prea Sfintitul Petru, Episcop de Hancu, la invitatia Prea Fericitului Vladimir, Mitropolitul Kievului si al intregii Ucraine, a vizitat Lavra Pesterilor din Kiev.


in cadrul intrevederii Sale cu intai Statatorul Bisericii Bisericii Ortodoxe din Ucraina la Resedinta mitropolitana, Episcopul Petru a fost decorat cu ordinul in cinstea Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului din Manastirea Poceaev.

Cu aceasta ocazie, Prea Fericitul Vladimir a transmis Episcopului Petru Icoana Sfantului Cneaz Vladimir spre inchinare poporului din Moldova mentionand ca este asteptat de fiecare data cu mare dragoste in Ucraina iar in Lavra Pesterilor va fi primit ca acasa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.