Drobeta Turnu Severin: Concursul de cunostinte religioase Ucenicii credintei, ed. V

Ucenicii credintei Sambata, 28 mai 2011, la Scoala cu clasele I-VIII, nr. 6 din Drobeta Turnu Severin, s-a desfasurat concursul de cunostinte religioase ,,Ucenicii credintei”, ajuns la editia a V-a.

Concursul este organizat de catre Catedra de Religie a Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti In colaborare cu Episcopia Severinului si Strehaiei prin Sectorul Invatamant si Tineret.

Au participat elevi din clasele a III-a si a IV-a de la mai multe scoli din judetul Mehedinti, acestia avand astfel posibilitatea sa-si verifice cunostintele de religie Insusite pana acum dar si sa lege prietenii cu ceilalti participanti – pentru Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, informeaza Catalin Cernatescu.


Ucenicii credintei

Ucenicii credintei

Ucenicii credintei

Ucenicii credintei

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.