Întâlnire a reprezentanților bisericești în Israel, pentru a comemora tragedia Holocaustului la nivel internațional

Reprezentanții ecleziastici au obiective importante de atins în Orientul Mijlociu. În această săptămână, mulți dintre aceștia vor călători în Israel, unde vor comemora tragedia Holocaustului la nivel internațional. Este foarte posibil să aibă loc întâlniri, cu acestă ocazie, și între reprezentanții mai multor Biserici Ortodoxe Locale, care să discute și să vină cu noi propuneri legate de problema Ucrainei și a disensiunilor apărute pe această temă, manifestările în cauză derulându-se pe teritoriul canonic al Patriarhului Teofil al Ierusalimului – cel care a venit, anterior, cu propunerea unei noi întruniri, practic, a Sinodului Pan-ortodox (chiar dacă sub o altă titulatură) pentru sfârșitul lunii februarie 2020, în capitala Amman a țării vecine, Iordania.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.