Sfantul Mina, slujba transmisa in direct. Sfantul Vichentie, zi onomastica a PS Episcop VINCENTIU – transmisiune LIVE

Astazi, sambata, 11 noiembrie 2014, incepand cu ora 8:20, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite video in direct, FullHD, Sfânta Liturghie Arhiereasca oficiata de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, in incinta Manastirii Sfantul Mare Mucenic Mina, din Slobozia, acolo unde se afla si Centrul Eparhial.

Sfantul Mare Mucenic Mina, slujba transmisa in direct.Evenimentul este prilejuit de sarbatoarea Sfinţilor Mucenici: Mina, Victor şi Vichentie, pe care Biserica Ortodoxa ii praznuieste in data de 11 noiembrie a fiecarui an – zi onomastica a Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, si zi de hram pentru Biserica Paraclis Episcopal din Municipiul Slobozia.

Slujba in direct, transmisa din Biserica Paraclis Episcopal din Slobozia – sfintita in data de 22 august 2013 – va putea fi urmarita atat in playerul aflat pe pagina Home a agentiei noastre de stiri, cat si in paginile tuturor site-urilor retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ) si ale retelei Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] ) .

Sfantul Mina, slujba transmisa in direct. Sfantul Vichentie, zi onomastica a PS Episcop VINCENTIU – transmisiune LIVEBiserica Paraclis Episcopal din Slobozia este o ctitorie a Preasfinţitului Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, şi a preacuviosului părinte protosinghel Vartolomeu Bogdan, ajutat de familia Mândru Anton Ştefan, Maria Cristina şi Iulia Maria din Bucureşti.

Ziua hramului a început aseara, când Preasfinţitul Parinte Vincentiu a participat la Slujba de Priveghere, săvârşită în Biserica–Paraclis Episcopal.

Astazi, după Sfânta Liturghie oficiata in ziua de cinstire speciala a Sfinţilor Mucenici Mina, Victor şi Vichentie, va fi săvârşit un Polihroniu pentru Preasfinţitul Episcop, la aniversarea zilei numelui (Vincentiu – Vichentie).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.