Procesiunea din Slobozia cu Icoana Maicii Domnului de la Rohia, transmisa in direct de Serviciul LiveCamera – Lacasuri Ortodoxe

Icoana facatoare de minuni “CALUGARITA” a Maicii Domnului, de la Rohia, va sosi, maine, in Slobozia (click aici [https://lacasuriortodoxe.ro/turism-pelerinaje/24027-icoana-de-la-rohia-in-slobozia-procesiune-cu-icoana-facatoare-de-minuni-calugarita-a-maicii-domnului.html] ).

Cu aceasta ocazie, in municipiu va avea loc o procesiune cu sfanta icoana, care va traversa intregul oras, intre Catedrala Episcopala si Manastirea Sfintii Voievozi.

Procesiunea din Slobozia cu Icoana Maicii Domnului de la Rohia, transmisa in direct de Serviciul LiveCamera – Lacasuri OrtodoxeProcesiunea va fi transmisa video in direct, gratuit, de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciul propriu specializat, de voluntariat, LiveCamera, aceasta putand fi urmarita in programul TV Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] , atat in paginile Agentiei de stiri ( www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] ), cat si in paginile retelelor web: Episcopia Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] , in paginile protopopiatelor si bisericilor) si Arhiepiscopia de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] , si in paginile protopopiatelor si bisericilor din retea).

Transmisiunea video LIVE va incepe in jurul orei 13:45, aceasta fiind ora de sosire a Icoanei facatoare de minuni “CALUGARITA” a Maicii Domnului, de la Rohia, in Slobozia, la clopotnita Catedralei Episcopale.

Procesiunea din Slobozia cu Icoana Maicii Domnului de la Rohia, transmisa in direct de Serviciul LiveCamera – Lacasuri Ortodoxe Dupa oficierea unei Slujbe de Te Deum in Catedrala orasului Slobozia, cei ce vor participa la procesiune vor traversa orasul, indreptandu-se inspre Manastirea Sfintii Voievozi, acolo unde Icoana facatoarea de minuni a Maicii Domnului, din Rohia, se va afla spre inchinare mai multe zile.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro/] si NETCreator [https://www.netcreator.us/] . Va reamintim ca prima transmisune video in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea [https://www.manastireahalmyris.ro/] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.