Sfanta Parascheva – slujba LIVE la zi de mare sarbatoare, transmisa video in direct

Maine, 14 octombrie 2017, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si ale Serviciului de presa specializat Lăcașuri Ortodoxe al acesteia, veti putea urmari in direct transmisiunea LIVE a slujbelor oficiate la Sarbatoarea Sfintei Maicii noastre Cuvioase Parascheva.

Transmisiunile in direct, intrucat vor fi mai multe la numar, din mai multe locatii diferite, vor surprinde momente de sarbatoare din mai multe zone ale tarii si din mai multe sfinte lacasuri ortodoxe din tara si strainatate, unele dintre acestea aflate la mare zi de hram: Iasi – Catedrala Mitropolitana (zi de hram), Bucuresti, Urziceni, Torino – Biserica Sfanta Cuvioasa Parascheva (zi de hram), Paris.

Sfanta Parascheva LIVE – slujba la zi de mare sarbatoare, transmisa video in directTransmisiunile in direct LIVE video vor putea fi urmarite in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe, pe mai multe canale diferite, simultan.

Playerul TV se afla amplasat atat in paginile http:://www.lacasuriortodoxe.ro/canale-tv [http:://www.lacasuriortodoxe.ro/canale-tv] , cat si in toate paginile www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , in playerul video TV Lacasuri Ortodoxe – LIVE (in direct) amplasat pe acestea.

De asemenea, transmisiunile in direct la Sarabatoarea Sfintei Parascheva (LIVE) vor putea fi urmarite in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ) cat si in cele ale Arhiepiscopiei de Alba ( www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] ), in cadrul aceluiasi player LIVE TV Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.