Ce i-a bucurat pe cei 7000 de vizitatori din acest weekend, la Muzeul din Dumbrava

Pe această cale, vă aducem la cunoștință că evenimentele organizate în perioada 16-17 septembrie 2017 la Muzeul ASTRA au strâns un total de 6928 de vizitatori.

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, Muzeul ASTRA a avut un program special de Zilele Europene ale Patrimoniului

Cu această ocazie Muzeul ASTRA a oferit pentru vizitarea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului acces gratuit copiilor, elevilor și studenților, iar pentru adulți prețul biletului a fost unul redus până la 10 lei. Cei 3050 de vizitatori au avut parte în program de două vizite ghidate, cu tema Patrimoniu cultural-Natura-Armonii.

3878 de persoane au vizitat Muzeul ASTRA duminică, 17 septembrie 2017, când la Târgul de țară a avut loc evenimentul Ziua Recoltei. Vizitatorii au avut acces, aici, la preparate de toamnă, pregătite după rețete și tehnici tradiționale din lumea satului.

Cei 5 producători tradiționali din Mărginimea Sibiului, prezenți la eveniment, au declarat că produsele lor au fost la un moment dat mult prea puține, raportat la cererea foarte mare venită din rândul vizitatorilor Muzeului. Spre exemplu, foarte căutate au fost mustul proaspăt, sucul de mere și murăturile la borcan. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentelor ASTRA Sibiu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.