SFANTUL IOAN IACOB HOZEVITUL: marturisiri impresionante ale Pr. Vasile Mihoc. Experiente traite personal 2017 (video)

In ziua de sambata, 5 august 2017, a fost cinstit in mod deosebit Sfantul Cuvios Ioan Iacob de la Neamt (Hozevitul). Aflat la Biserica Seminarului Teologic din incinta Manastirii Neamt, acolo unde se afla o particica din moastele Sfantului Ioan Iacob Hozevitul, Parintele Profesor Vasile Mihoc [ https://doctorate.ulbsibiu.ro/obj/documents/CV-MIHOC.pdf [https://doctorate.ulbsibiu.ro/obj/documents/CV-MIHOC.pdf] ]a rostit un cuvant despre acest mare sfant, aducand in atentia celor aflati de fata amanunte din experienta pe care a trait-o personal in locurile in care sfantul a vietuit.

Va prezentam in acest articol un material video cu inregistrarea integrala a acestui cuvant, oferita de publicatia Doxologia [ https://doxologia.ro/ [https://doxologia.ro/] ] a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, notand mai jos cateva dintre ideile expuse de Pr. Prof. Vasile Mihoc, despre Sfantul Ioan Iacob de la Neamt (Hozevitul):

[

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.